Θεοδωρακης : Να αποφασίσει ο κ. Τσίπρας με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει ν’ αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει. Δε γίνονται και τα δύο, δε γίνεται και Λαφαζάνης και Ευρώπη, δε γίνεται και Καμμένος και Ευρώπη. Δε γίνεται και Μπαλτάς και Ευρώπη». Αυτό επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Κύδων» και στον δημοσιογράφο Μ. Κονσολάκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε πως «δεν μπορεί μια κυβέρνηση να παίζει με την πιθανότητα της δραχμής». «Η Ελλάδα» είπε, «εάν μπει σε εθνικό νόμισμα, θα μπει σε μια περιπέτεια ανάλογη της Μικρασιατικής Καταστροφής. Θα ζήσουμε ασπρόμαυρες συνθήκες».
Κατέστησε παράλληλα σαφές, ότι ενδεχόμενη σύγκρουση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σημαίνει πρακτικά πως την επόμενη ημέρα δεν θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις αφού ο Έλληνας θα χάσει τα 4/5 της αγοραστικής του δύναμης, και επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα στηρίξει όποια συμφωνία φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, προκειμένου η χώρα να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά.
Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε τέλος, πως το Ποτάμι «θα κατέβει μόνο του στις επόμενες εκλογές», ξεκαθαρίζοντας πως «έχουμε τη δική μας πορεία» και τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι «δεν θα συμπορευθούμε και δεν θα γίνουμε σανίδα σωτηρίας ούτε για τη Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος, ούτε βέβαια για το ΣΥΡΙΖΑ του παρόντος».
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου