ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΟ VOLOS GUITAR FESTIVAL 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ
Στα πλαίσια του Θερινού Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Σύνθεσης, Έργων για Κιθάρα στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος, επαγγελματίες και ερασιτέχνες συνθέτες, κάθε εθνικότητας, σπουδαστές, ακόμη και παιδιά.
Ο Διαγωνισμός καλύπτει σχεδόν όλες τις κατηγορίες μουσικής σύνθεσης για κιθάρα και δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν.
Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει, σύνθεση μουσικών έργων για κιθάρα στις κατηγορίες:
ΚΛΑΣΙΚΗΣ, FLAMENCO, ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ, κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30 Ιουνίου 2015
Όροι Συμμετοχής
1. Τα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να ανήκουν σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες.
Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν συνθέτες κάθε εθνικότητας (εξαιρούνται της συμμετοχής τα μέλη της Επιτροπής του Διαγωνισμού).
2. Τα διαγωνιζόμενα έργα δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 10 λεπτά. 3. Τα έργα στέλνονται επώνυμα σε 3 χειρόγραφες ή τυπωμένες παρτιτούρες και 2 αντίγραφα ηχογράφησης (CD). Δεν λαμβάνεται υπόψη η ποιότητα της ηχογράφησης και η εκτέλεση (μπορεί να είναι και από υπολογιστή).
4. Η απονομή των βραβείων και των επαίνων που θα γίνει σε ειδική τελετή στα πλαίσια του Θερινού Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου.
5. Το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό Σύνθεσης είναι 50 ευρώ και αποστέλλεται μαζί με το δελτίο συμμετοχής, τις παρτιτούρες και τα CD .
6. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να πάρει μέρος σε περισσότερες από 1 κατηγορίες Σύνθεσης με επιβάρυνση 50 ευρώ για κάθε έργο. Θα διαγωνισθεί για κάθε κατηγορία ξεχωριστά.
Σε περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος λάβει μέρος σε περισσότερες από 1 κατηγορίες, μπορεί να συμπεριλάβει τα έργα του στο ίδιο CD. Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι 30 Ιουνίου 2015
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου