Ο προεδρος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ : Βασιλης Κατσαρος στις ' Πινελιες στα Σπορ' / Καναλι 1 -90,4 fm της 14 Ιουνιου

Συνέντευξη στο αθλητικό μαγκαζίνο του σταθμού μας, παραχώρησε σήμερα ο κ. Βασίλης Κατσαρός. Ο πρόεδρος της Προοδευτική εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες να αναλάβουν τις τύχες της ιστορικής ομάδας, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, στους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν τεθεί και εξήγησε πως για να στεφθεί το εγχείρημα με επιτυχία χρειάζεται η απόλυτη στήριξη των φιλάθλων του συλλόγου.
Μεταξύ των άλλων ο κ. Κατσαρός τοποθετήθηκε και για το θέμα του καταρτισμού ομίλου ανόδου στη Γ Εθνική με ομάδες της Ε.Π.Σ.Πειραιά και της Ε.Π.Σ.Αθηνών. «Πρέπει να γίνει προσπάθεια ώστε να αλλάξει αυτό, καθώς αδικούνται και οι ομάδες του Πειραιά αλλά και των Αθηνών» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Προοδευτικής.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο επισυναπτόμενο video.
Loucas Theofanopoulos
www.e-kanaliena.gr
sports@e-kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου