Ραδιο Καναλι 1 - 90,4 fm - Σημα καμπανα στην Αιγινα ..!

Ένα βήμα πιο κοντά στην ευρύτερη ραδιοφωνική κάλυψη της Αττικής αλλά και την ποιοτικότερη εκπομπή σήματος του “Καναλιού Ένα 90.4” έκανε η Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ προχωρώντας στην αναβάθμιση του Σταθμού Εκπομπής Σήματος στην Αίγινα.
Ήδη η επίσκεψη και η επιθεώρηση στο εν λόγω χώρο από τον πρόεδρο της Δημ. Επιχείρησης Παναγιώτη Αβραμίδη και τον Αντιπρόεδρο Στέλιο Μπρατσόλη, σηματοδοτεί μία καινούργια περίοδο για το Δημοτικό Ραδιόφωνο, αφού σύμφωνα με το νέο σχεδιασμό πλέον, θα καλύπτονται πλήρως οι περιοχές των Νοτίων Προαστίων της Πρωτεύουσας από Π. Φάληρο έως Ανάβυσσο. 
Γεγονός που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα εκπεμπόμενου σήματος του “Καναλιού Ένα” και σε περιοχές που αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα κάλυψης λόγω της γεωγραφικής τους θέσης.

Επόμενο βήμα, η επέκταση της κάλυψης και στην Ανατολική Αττική κυρίως στις περιοχές με επίκεντρο Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Γραμματικό και Μαραθώνας.

πηγη : portnet.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου