Ο Μπερλουσκόνι πούλησε το 48% της Μίλαν.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποδέχθηκε τη νέα πρόταση του Μπι Ταετσαουμπόλ ύψους 470 εκ. ευρώ για την πώληση του 48% της Μίλαν με τους «ροσονέρι» να παιρνούν πλέον σε μια νέα εποχή.
Ο Ταϊλανδός μεγιστάνας προσπάθησε τις τελευταίες εβδομάδες να αποκτήσει το 100% των μετοχών της Μίλων ωστόσο επιθυμία του Μπερλουσκόνι ήταν να παραμείνει στο σύλλογο σε αυτό το μεταβατικό στάδιο προκειμένου να επιτηρεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο Μπι κατέθεσε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας πρόταση ύψους 1 δις ευρώ για την αγορά του 100% των μετοχών ωστόσο ο «Καβαλιέρε» όχι μόνο αρνήθηκε αλλά κατάφερε να πάρει από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία το ποσό των 470 εκ. ευρώ για το 48% των μετοχών, κάτι που σημαίνει ότι ο Ιταλός παραμένει το απόλυτο αφεντικό της Μίλαν έχοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες ενώ τη συμφωνία επιβεβαίωσε η εταιρεία «Fininvest», η οποία ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου