Ο Μιμης Ανδρουλακης : Παρουσιαζει το ' Μαυρο Κουτι ..' την Δευτερα 8 Ιουνιου στις 20.30 στον ΙΑΝΟ

Οι εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟS σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον Μίμη Ανδρουλάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο Μαύρο κουτί. Αφορισμοί περί ηγεσίας και στρατηγικής.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφοΠαύλο Τσίμα και με το κοινό. Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Ως σύγχρονος Παλαιός των Ημερών
Οι Αφορισμοί φιλοδοξούν να διεγείρουν την αυθεντική σεναριακή σκέψη και φαντασία των αναγνωστών καθώς εκείνοι αγνοούν τις περιστάσεις, τα ιστορικά συμβάντα, τους ελεύθερους συνειρμούς ή τις κρυπτομνησίες που με οδήγησαν στη συγγραφή τους και στην ημερήσια ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα μου επί έναν χρόνο. Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο Ελευθέριος Βενιζέλος εν μέσω δραματικών γεγονότων αισθανόταν την ανάγκη να σημειώνει σ’ ένα τετράδιο το «Συνταγολόγιον Μεγάλων Φράσεων», το οποίο δεν κατάφερα να βρω. Ωστόσο οι Αφορισμοί είναι κάτι διαφορετικό. Ως σύγχρονος Παλαιός των Ημερών χρησιμοποιώ μια δόση από την ελληνική τέχνη της αμφιλογίας στην εποχή των SMS και του twitter για να ανοίξουμε μαζί με τους αναγνώστες το Μαύρο Κουτί της Ηγεσίας και της Στρατηγικής σε καιρούς μεγάλης αβεβαιότητας και κρίσης¨
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου