Ανακοινωση του Γενικου Διευθυντη Καναλι ενα 90,4 fm ,στους Εργαζομενους του Ραδιοφωνου

Η Διοίκηση του Σταθμού από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδος είχε διασφαλίσει την μισθοδοσία του Ιουνίου 2015, η οποία θα γινόταν  όπως είχε ανακοινωθεί την Δεύτερα 29 Ιουνίου 2015.    
Με το κλείσιμο όμως των τραπεζών(ΦΕΚ Α΄ 65 28/6/2015)η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ενημέρωσε το λογιστήριο ότι δεν ήταν δυνατόν να παραλάβει την κατάσταση για να διαθέσει τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων.  Επεσήμανε δε, πως αν δεν αρχίσουν οι τραπεζικές συναλλαγές ή εάν δεν υπάρξει ειδική εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών, οι πληρωμές δεν πρόκειται να γίνουν.   
Σε επικοινωνία που είχε η Διοίκηση της ΔΗ.ΡΑ.Π με τονΓραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, τέθηκε το θέμα αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αόριστα ότι υπάρχουν χιλιάδες εκκρεμότητες και θα εξεταστούν εν καιρώ και ότι εκείνο που προέχει είναι να πληρωθούν οι συνταξιούχοι.   
Η Διοίκηση της ΔΗ.ΡΑ.Π είναι σε συνεχή επαφή με την Τράπεζα Πειραιώς και με τον Αντιπρόεδρο κ. Σταύρο Λεκκάκο προκείμενου να βρεθεί κάποια λύση ώστε έστω και χωρίς οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών να μας γίνει μια διευκόλυνση δεδομένου και ότι ο Δήμος Πειραιά είναι ένας από τους μεγάλους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς. 
Για κάθε εξέλιξη θα ενημερωθούν έγκαιρα οι υπάλληλοι του σταθμού.

Ο Γενικός Διευθυντής

Νίκος Παρασκευάς

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου