ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ


Με έγγραφο που απέστειλε το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ προς την Εκτελεστική Επιτροπή(πρώην Δ.Σ.) της Ε.Π.Ο. δηλώνει την  πλήρη αντίθεση όλου του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στις προτάσεις  για τα Νέα Δελτία των ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών που προτείνει κι αναμένεται να ψηφίσει το Δ.Σ. της  Ε.Π.Ο.,  μάλιστα αντιπροσωπεία της Διοίκησης θα δώσει το παρόν στο  αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ( Δ.Σ.)της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η επιστολή που στάλθηκε αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣ Ε.Π.Ο.
Κοινοποίηση: Μέλη της Εκτελεστικής  Επιτροπής(μέλη του Δ.Σ.)

Κύριε Πρόεδρε,

«Σε απάντηση του εγγράφου με θέμα « ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ»  και αφού μελετήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που προτείνετε, όπου ουσιαστικά τροποποιούνται όλα τα δελτία των ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών σε ΔΕΛΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΌΝΟΥ, δηλώνουμε  ότι μας βρίσκει κάθετα αντίθετους η όλη φιλοσοφία των συγκεκριμένων προτάσεων.

Προτάσεις που ουσιαστικά θα οδηγήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία στον οικονομικό αφανισμό, αλλά και θα μεταφέρουν έναν άκρατο επαγγελματισμό στο μεγαλύτερο  μέρος των ερασιτεχνικών σωματείων που στις δύσκολες εποχές που  ζούμε αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Προτείνουμε και παρακαλούμε πολύ, για το πολύ σοβαρό αυτό  θέμα να αποφασίσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  και μόνο οι εκπρόσωποι των Ενώσεων της χώρας μας στην προσεχή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 26/6/2015 η σε έκτακτη Γ.Σ. που θα ορίσετε- κι όχι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.(πρώην Δ.Σ.) στην προγραμματισμένη  συνεδρίαση  της  Τετάρτης 10.6.2015.»ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου