Από προπονητής έγινε φωτογράφος ο Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνιστεί τη σεζόν 2015-2016 με μια επετειακή εμφάνιση λόγω του εορτασμού 20 ετών από τη μοναδική κατάκτηση του νταμπλ στην ιστορία της και ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανέλαβε τα χρέη φωτογράφου.

Ο άνθρωπος που τη σεζόν 1995-1996 αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην κατάκτηση του νταμπλ, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει η μοναδική στην ιστορία του συλλόγου, αποτελεί το συνδετικό κρίκο με την ομάδα του σήμερα. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε από παίκτης έχει μετατραπεί σε έναν άκρως επιτυχημένο ποδοσφαιριστή όμως δεν μένει εκεί.
Ο Αργεντινός ήταν αυτός που ανέλαβε και χρέη φωτογράφου για τη νέα καμπάνια της Ατλέτικο Μαδρίτης και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου