" Οι νύχτες είναι ... γκαστρωμένες "..αλλα Χαριλαο Φλωρακη ...

Οι παλιοί αναλυτές των πολιτικών ρεπορτάζ θυμούνται συχνά τη φράση του Χαρίλαου Φλωράκη "η νύχτα είναι γκαστρωμένη" που ελέχθη για να περιγράψει το ξεκίνημα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων σε ένα μακρινό παρελθόν και ξάφνιασε με την ... ευθύτητα της.
..Στις μερες και τις νυχτες μας .. η φράση ξαναγύρισε στα δημοσιογραφικά γραφεία καθώς όλα δείχνουν πως τα επόμενα  'μερονυχτα..' θα "γεννήσουν" εξελίξεις ανατροπών. 
Οι ' Δανειστες ..' , οι ΄Θεσμοι ..' και η  Αδουλωτη Ακροπολη.. συνθετουν..τη 'Νεα Σαλαμινα..'
Ο καταλύτης..φαινεται ναναι η δικη μας ..ΑΝΤΟΧΗ..
Η κυβέρνηση παιζει 'σκακι..' με τ' αλογα ..& τους διαγωνια ..επιτιθεμενους ..Αξιωματικους..
..Ανοιχτο ..ακομα και ;  προεκλογικό σκηνικό ...., δειχνοντας ..πως η Ελλάδα ..δεν 'ξαναμπαινει σε  μνημόνιο...- αλλα με ΥΨΗΛΟ ΡΙΣΚΟ..- ΔΙΝΕΙ ..τη Βασιλισσα .., αλλα οχι ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ..
...Οι Τρόικανο..ΘΕΣΜΟΙ..παν' να παιξουν απ΄τους Πυργους ..αλλα κι  Κι' ο Τσίπρας ..'μυημενος..' στ' ακρα ..πα 'να βγαλει ..ΠΙΟΝΙ /ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..
... Άρα ..ΧΑΡΙΛΑΕ...,ΝΑΙ ..! οι νύχτες είναι όντως "γκαστρωμένες". Αν και μπορεί ..τελικά ν' αποδειχθει ..Ανεμογκάστρι..και να'χουμε  τελικα : - αντι 'Σαλαμινας '..:
-  Αγκαλιες ..,με την Φρουλαιν ..και βουτιες.. του 'εραστη '..ολαντ.., στο Πανορμο.., 'αναδιπλουμενοι' ..κι' αναλογιζομενοι ..: '  ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ..? ..Κι 'αν δεν μας Κατσει ..?
..ΑΛΕΞΗ ΓΕΡΑ.., ΚΡΑΤΑ ..ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ../ ΒΓΑΖΕΙ..και PAT...Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου