Από την ΕΡΤ θα μεταδοθεί ο τελικός του Champions League (6/6)

Στη δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδοθεί ο τελικός του Champions League (6/6, 21:45) ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Τη μεγάλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για τον Τελικό του Champions League, θα μεταδώσει ζωντανά η δημόσια ραδιοτηλεόραση το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21.45 μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤ HD.

Τον αγώνα θα περιγράψουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιάννης Σαντοριναίος.
Μέσα από την εκπομπή του Champions League, ο Ιωσήφ Νικολάου θα φιλοξενήσει στο στούντιο τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στην pre-game εκπομπή θα προβληθούν αφιερώματα στην Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους από όλους τους τελικούς της διοργάνωσης, ενώ μέσα από ζωντανές συνδέσεις οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα μεταφέρουν τον παλμό του μεγάλου τελικού.
  
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί στις 24:00 η εκπομπή post game με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και αναλυτικό ρεπορτάζ από την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά στο Βερολίνo
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου