Π. Λαφαζάνης: Το 62% του «ΟΧΙ» δεν ήταν μία Κυριακάτικη λαϊκή μπόρα

«Κάνουν μέγα λάθος αν κάποιοι πιστεύουν ότι το 62% του «ΟΧΙ» ήταν μια Κυριακάτικη λαϊκή μπόρα που πέρασε. Κάνουν μέγα λάθος όσοι νομίζουν ότι το «ΟΧΙ» αυτό ήταν μια παροδική εφήμερη λαϊκή έκρηξη που μπορεί να χειραγωγηθεί από τα πάνω» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης , μιλώντας στην εκδήλωση της ιστοσελίδας «Iskra», προσθέτοντας ότι «θα πούμε ένα μεγάλο «όχι» μέχρι το τέλος».
 «Τα υπουργεία και οι βουλευτικές έδρες δεν είναι αυτοσκοπός» συνέχισε ο πρώην υπουργός από το βήμα της εκδήλωσης, στην οποία παραβρίσκονται τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Λαφαζάνης άσκησε εντονότατη κριτική προς την κυβέρνηση για την στροφή προς ένα νέο μνημόνιο λέγοντας ότι αυτό δεν συνάδει με τις προεκλογικές και προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε ότι το «όχι» στη βουλή προκάλεσε τον πόλεμο σε βάρος μας, εκτιμώντας ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί με φρενήρεις ρυθμούς.
Παράλληλα πρόσθεσε πως: «Το «ΟΧΙ», μία από τις καλύτερες στιγμές δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα, εξέφρασε την ανάγκη αυτού του λαού για αξιοπρέπεια και συμμετοχή, το πάθος του να εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του, την ελπίδα του να δει την πατρίδα μας ανεξάρτητη , λεύτερη, χωρίς κηδεμονίες και υποτέλειες, δημοκρατική και δίκαιη». Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο Αντώνης Νταβανέλος μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ και ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου