Το πρώτο όνομα για... αντι-Μαρκαριάν!

Σαν... κεραυνός έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης η ανακοίνωση της παραίτησης του Σέρχιο Μαρκαριάν  από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος και παρά την πρόθεση της ΕΠΟ να μην την κάνει δεκτή, τα δεδομένα πολύ δύσκολα θα αλλάξουν.
Δεν γίνεται άλλωστε να κρατήσεις έναν προπονητή ο οποίος έχει αποφασίσει (και έχει ανακοινώσει) ότι φεύγει, όσο και εσύ το επιθυμείς όσο και αν τον πιέζεις να αλλάξεις γνώμη.
Γι' αυτό λοιπόν ήδη στην ΕΠΟ σκέφτονται την... επόμενη μέρα και τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον διάδοχό του, με ένα συγκεκριμένο όνομα να «ακούγεται» πλέον πάρα πολύ. Ποιος είναι; Ο Άγγελος Αναστασιάδης!
Ο έμπειρος κόουτς είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Εθνικής και πριν λίγους μήνες, είχε συζητήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη, όμως το θέμα του δεν προχώρησε και προτιμήθηκε η λύση Μαρκαριάν. Τώρα, το όνομά του πέφτει και πάλι στο τραπέζι και με τις ημερομηνίες να πιέζουν, αφού η Ελλάδα έχει αγώνα αρχές Σεπτέμβρη, δεν αποκλείεται να συζητηθεί πολύ σοβαρά η συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο Αναστασιάδης άλλωστε είναι χωρίς ομάδα από όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της περσινής σεζόν και σίγουρα είναι θετικός να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσεπυτικού μας συγκροτήματος.
Το πρόβλημα βέβαια είναι, πόσο «ισχυρή» είναι ακόμα η άποψη του Καραγκούνη στην ΕΠΟ. Πολλά ακούγονται σχετικά τις τελευταίες ώρες και θα έχουμε νεότερο ρεπορτάζ προσεχώς...
πηγη:sportdog.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου