Τα σημάδια ότι έχετε αξεπέραστη σεξουαλική χημείαΤο σεξ μπορεί να σου δείξει τι είδους χημεία έχεις με τον σύντροφό σου και σε αυτό το κομμάτι της σχέσης. 

Μπορεί να ταιριάζετε σε πολλά, να περνάτε καλά μαζί και να νιώθεις ευτυχισμένη, αλλά ας μη γελιόμαστε στο σεξ θα φανεί... πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, ώστε να θεωρηθεί ολοκληρωμένη σχέση.

Τα φιλιά σας σε διεγείρουν
 
Ένα από τα πρώτα σημάδια που θα σου αποκαλύψουν πόσο σεξουαλικά συμβατή είσαι με κάποιον είναι η αίσθηση που σου άφησε η πρώτη φορά που τον φίλησες. Αν τα φιλιά του σου δημιουργούν αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι ή σου κόβουν την ανάσα ή χάνεις την αίσθηση του χρόνου τότε αυτό είναι σημάδι πως υπάρχει χημεία μεταξύ σας, παράγοντας που εγγυάται το υπέροχο σεξ. Το αντίθετο τώρα... αν τα φιλιά σας είναι μέτρια ή δεν είναι απολαυστικά δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τα πράγματα να πάνε πολύ καλύτερα μόλις βγουν και τα ρούχα.

Τα σώματα σας ταιριάζουν
Όταν κάνεις σεξ με κάποιον αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή είναι η προσπάθεια δύο διαφορετικών σωμάτων να ενωθούν σαν παζλ. Η εμπειρία είναι πάντα πιο απολαυστική όταν τα κομμάτια του παζλ «κολλάνε» πιο εύκολα. Δεν υπάρχουν αμήχανες στιγμές, νιώθεις άνετα μαζί του, δεν υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις για να διευκολυνθεί η κατάσταση, η οικειότητα που μοιράζεστε είναι μοναδική ακόμα και αν γνωρίζεστε λίγο. Και όλα αυτά έρχονται αβίαστα και χωρίς προσπάθεια και από τους δύο.

Ξέρεις ενστικτωδώς τι τον διεγείρει και το αντίθετο
Όταν είσαι σεξουαλικά συμβατή με κάποιον είναι σαν να μιλάτε την ίδια γλώσσα. Όσα σου κάνει σε βάζουν αμέσως σε ερωτική διάθεση και όσα του κάνεις τον τρελαίνουν. Και το καλύτερο κομμάτι είναι πως ούτε καν σκέφτεσαι τις κινήσεις σου. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να του κάνεις.

Μοιράζεστε τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις 
Αν είσαι μια γυναίκα που απολαμβάνει τον αργό, αισθησιακό έρωτα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λατρέψεις έναν εραστή που προτιμά το παθιασμένο και γρήγορο σεξ. Το καλό σεξ δεν έχει σχέση με το πόσο άρτια καταρτισμένοι είναι οι συμμετέχοντες, αλλά με το πόσο κοντά είναι τα θέλω τους.

Αισθάνεσαι απλά υπέροχα
Όταν έχεις υπέροχη χημεία απλά το ξέρεις. Δεν έχεις ανασφάλειες αν του άρεσε, δεν μπαίνεις καν στον κόπο να τον ρωτήσεις. Το ξέρεις γιατί πρώτον, το απόλαυσες, δεύτερον, στο έλεγε κάθε στιγμή και τρίτον γιατί ανυπομονείτε και οι δύο για τον επόμενο γύρο.

πηγη :govastileto.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου