Κλήθηκε από την ΕΕΑ για εξηγήσεις ο Μελισσανίδης

Ούτε την Τετάρτη (22/07) η ΕΕΑ δεν έβγαλε απόφαση σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στα κουπόνια του στοιχήματος λόγω ασυμβίβαστου (εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην "Ενωση" και τον ΟΠΑΠ), καθώς οι ψήφοι ήταν 3-3 (λευκό ψήφισε η Ειρήνη Μαρούπα.
Η υπόθεση να αναμένεται να συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη (28/07, 12:00), με την Επιτροπή να καλεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρεθεί ενώπιον της προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, έπειτα από σχετική πρόταση της κ. Μαρούπα, την οποία είχε υποστηρίξει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Θ. Μπλούνα στις 10/07.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Α) Εξώδικη δήλωση-Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων"
πηγη :soccerplus.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου