Αποφασεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ,Πειραια

*Με απόφαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ (20.7.2015) εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις  Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας όπως και του Κυπέλλου  για την προσεχή  περίοδο, και οι οποίες αρχικά θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης www.epspeir.gr 
Επίσης τίθενται στην διάθεση των σωματείων οι δηλώσεις συμμετοχών τόσο για τα Πρωταθλήματα όσο και του Κυπέλλου τις οποίες  οι εκπρόσωποι των σωματείων μπορούν να  παραλάβουν  από την γραμματεία της Ένωσης( οι δηλώσεις σε Πρωτάθλημα – Κύπελλο μπορούν να κατατεθούν  μέχρι και την Δευτέρα 31 Αυγούστου)

*Κατά την διάρκεια του πρόσφατου Δ.Σ. και σύμφωνα με τις  οδηγίες  της Ε.Π.Ο.& ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων, ομόφωνα αποφασίσθηκαν τα   παρακάτω που θα ισχύουν από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
1.     Τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για να μπορούν να λάβουν μέρος  στο πρωτάθλημα θα πρέπει Υποχρεωτικά να συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών με τουλάχιστον ένα τμήμα( Εφηβικό ή Παιδικό ή Προπαιδικό)
2.Από την περίοδο 2016-2017 και τα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας θα πρέπει Υποχρεωτικά να  προσλαμβάνουν διπλωματούχο προπονητή(UEFA B΄- C΄, ή κάτοχο πιστοποιήσεων), επίσης τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομών θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα  διπλωματούχο  προπονητή.

*Ανακοινώνεται η αναδιάρθρωση της Επιτροπής Διαιτησίας, στην οποία μέλος της ορίζεται ο κ. Μιχάλης Δαμιανάκης στην θέση του κ. Σπύρου Βούλγαρη, ο οποίος μαζί με τον κ. Νικόλαο Δροσινό θα είναι  οι υπεύθυνοι  Σχολών Διαιτησίας &εκμάθησης - επιμόρφωσης των διαιτητών μας.
Έτσι η  τριμελής Επιτροπή Διαιτησίας παίρνει την  εξής μορφή: Πρόεδρος  ο κ. Ιωάννης Ποντίκης, μέλη και υπεύθυνοι των ορισμών οι κ.κ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, Μιχάλης Δαμιανάκης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί οι υπεύθυνοι των ορισμών  διαιτητών των Πρωταθλημάτων Ακαδημιών.

*Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  θα ζητηθεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ  μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο η έγκριση λειτουργίας νέας σχολής διαιτησίας.
Στις προθέσεις της Επιτροπής Διαιτησίας είναι  η πραγματοποίηση μέσα στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο δύο σχολών διαιτησίας στον Πειραιά.

*Να σημειωθεί ότι κατόπιν πρότασης  του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ποντίκη αποφασίσθηκε ομόφωνα τα ποσοστά  Ε.Π.Σ.Π. - Ε/Δ των διαιτησιών( και παρατηρητών) σε διεθνείς αγώνες να  διαμορφωθούν ως εξής 
Διεθνείς διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE, Εθνικών ομάδων : 80 ευρώ
-/-

-2-


Διεθνείς βοηθοί διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE, Εθνικών Ομάδων: 50 ευρώ
Γυναίκες Διεθνείς διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE,, EUROPA LEAGUE, Εθνικών Ομάδων : 50 ευρώ
Γυναίκες Διεθνείς βοηθοί διαιτητές αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE, Εθνικών Ομάδων : 40 ευρώ
Παρατηρητές Διαιτησίας Διεθνών αγώνων CHAMPION’S LEAGUE, EUROPA LEAGUE: 50 ευρώ, για όλα τα υπόλοιπα διεθνή παιχνίδια: 40 ευρώ

*Έφυγε από την  ζωή ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Καρελλάς, μετά από πολύχρονη ασθένεια σε ηλικία 78 ετών.
Ο Νίκος Καρελλάς  εργάσθηκε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», απασχολούμενος στο αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ από το 1970 έως και το 1992, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, διετέλεσε Διευθυντής Σύνταξης. Ο Νίκος Καρελλάς διέγραψε μια λαμπρή  πορεία στο αθλητικό ρεπορτάζ και υπήρξε ένας από τους κορυφαίους της γενιάς του. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Πειραιά εκφράζει την θλίψη του, ενώ συλλυπείται θερμά τους οικείους του.
Η κηδεία του Νίκου Καρελλά θα γίνει την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015, στις 11.30 π.μ. στο Νεκροταφείο Βύρωνα.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου