Τζόρτζιο Αρμάνι κατά... κλαρινογαμπρών: "Άντρες, σταματήστε να ντύνεστε σαν gay"!

Συμβουλές για το ανδρικό ντύσιμο, έδωσε ο διάσημος σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι. «Ένας ομοφυλόφιλος άνδρας είναι άνδρας 100%. Δεν χρειάζεται να ντύνεται σαν ομοφυλόφιλος», δήλωσε προσθέτοντας πως όταν η ομοφυλοφιλία επιδεικνύεται ακραία τότε «είναι σαν να φωνάζεις "α, δες είμαι γκέι"».
Σε συνέντευξή του στους Sunday Times ο Αρμάνι εξέφρασε και την αντίθεσή του στις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής.
«Είναι ανοησία. Ενα μικρό στήθος δεν πρέπει να γίνει μεγάλο. Προτιμώ να κοιτάζω μία φυσική γυναίκα. Μία γυναίκα θα έπρεπε να έχει το θάρρος να γερνάει και να μην κάνει τα πάντα για να δείχνει πιο νέα» είπε.
Κάτι αντίστοιχο είπε για και τους «χτιστούς» άνδρες: «Δε μου αρέσει ένα υπερβολικά μυώδες αγόρι. Δε μου αρέσει το υπερβολικό γυμναστήριο. Μου αρέσει κάποιος που είναι υγιής, που φροντίζει το σώμα του αλλά δεν χρησιμοποιεί πολύ τους μύες του».
Τέλος, σύμφωνα με το iefimerida ο Αρμάνι τα έσουρε - από αισθητικής πλευράς - και στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας: «Δεν αντέχω τον Μπερλουσκόνι. Όσα κάνει τα βρίσκω χυδαία. Ο τρόπος που μιλάει και οι γυναίκες του...».

πηγη : athensmagazine.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου