Το νέο αφροδισιακό που υπόσχεται να ανεβάσει τη λίμπιντο μέσα σε 8' είναι μια... τσίχλα!

Η λύση για να κρατήσετε ζωντανό το πάθος στην σχέση σας, βρέθηκε και είναι μια... τσίχλα!
Υπάρχουν γνωστά αφροδισιακά, όπως τα στρείδια, οι αστακοί και τα σπαράγγια, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε χρόνο για να μαγειρέψετε ένα γεύμα τριών πιάτων;
Το τελευταίο προϊόν-αφροδισιακό στην αγορά, είναι ένα πακέτο τσίχλες αξίας 25 λιρών, που παράγεται από το σεξ κλαμπ των γυναικών, ονομαζόμενο «Killing Kittens». Η τσίχλα αυτή υπόσχεται να ενισχύσει τη λίμπιντο μετά από μόλις οκτώ λεπτά αφότου τη μασήσετε και παράλληλα θα αποκτήσετε και φρέσκια αναπνοή.
The chewing gum, which takes 30 minutes to kick in, comes in a discreet tin
Το Killing Kittens , το οποίο ιδρύθηκε από την Emma Sayle, συμμαθήτρια της Δούκισσας του Cambridge, είναι ένας σύλλογος γνωστός κυρίως για τα αριστοκρατικά σεξ parties.
http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/multimedia/archive/01113/How_to_throw_a_sex_1113706a.jpg
Η τσίχλα που λάνσαραν προσφέρει τόνωση της λίμπιντο, μια για τους άνδρες και άλλη για τις γυναίκες και υπόσχεται ταχεία δράση διέγερσης, σε διάρκεια 30 λεπτών μετά τη λήψη.
πηγη : newmoney.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου