«Ζούμε τη χειρότερη κρίση προσφύγων από τον Β’ Παγκόσμιο»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την χειρότερη κρίση προσφύγων από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τόνισε πως ρόλος της Ευρώπης είναι να συνδράμει με αξιοπρέπεια στην κρίση αυτή
Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για τη μετανάστευση, αντιμετωπίζουμε «τη χειρότερη κρίση προσφύγων μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο» και η Ευρώπη θα πρέπει να επιδείξει «αξιοπρέπεια και πολιτισμό» στους αιτούντες άσυλο.

«Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να οργανώσουμε το σύστημά μας ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με τρόπο αξιοπρεπή, πολιτισμένο και ευρωπαϊκό», ώστε να αποδείξουμε ότι «η Ευρώπη είναι οικοδομημένη πάνω στην αρχή της αλληλεγγύης με αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης».

Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην  κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αλλά και στην κατάσταση σε άλλες χώρες όπως η Ιταλία και η Ουγγαρία.
πηγη : the presss project .gr 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου