Σε ποια ελληνική πόλη κάνουν περισσότερο σεξ;Ένα από τα αγαπημένα μας νησιά, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.

Το Ηράκλειο -σύμφωνα με τα αποτελέσματα διαγωνισμού γνωστής εταιρίας προφυλακτικών- κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού. (σημ. βασικό κριτήριο για την ανάδειξη της νικήτριας πόλης είναι ο αριθμός των πωλήσεων προφυλακτικών.)

Συνολικά διαγωνίστηκαν 13 πόλεις σε 5 χώρες και από αυτές η Ελλάδα κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις, με τη Λάρισα να έρχεται δεύτερη και την Αθήνα τρίτη.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη του διαγωνισμού:

#1 Ηράκλειο, Ελλάδα
#2 Λάρισα, Ελλάδα
#3 Αθήνα, Ελλάδα
#4 Λευκωσία, Κύπρος
#5 Βουκουρέστι, Ρουμανία
#6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
#7 Πάτρα, Ελλάδα
#8 Κωστάντζα, Ρουμανία
#9 Κλουζ, Ρουμανία
#10 Ιάσιο, Ρουμανία
#11 Σόφια, Βουλγαρία
#12 Βελιγράδι, Σερβία
#13 Τιμισοάρα, Ρουμανία.

Να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

πηγη : govastileto.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου