Ποια είναι τα σέξι χαρακτηριστικά που κάνουν τους άντρες να γυρίσουν το βλέμμα τους;...Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι εκείνα τα σέξι χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα να γυρίσει και να σας ρίξει ένα δεύτερο βλέμμα που ίσως θα είναι και το καθοριστικό;
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω χαρακτηριστικά που εξιτάρουν τους άντρες. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι να είστε απλά ο εαυτός σας.

Αυτοπεποίθηση

Οι άντρες θεωρούν πολύ σέξι τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε έναν άντρα καθώς και ο τρόπος που του μιλάτε φανερώνουν πολλά για την αυτοπεποίθησή σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε και το πολύ σοφό «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου μην περιμένεις από τους άλλους να σ’ αγαπήσουν!» Η συνεχής επιβεβαίωση κουράζει τους άντρες και τη θεωρούν και…αντισεξουαλική!

Ψηλά τακούνια
Τα ψηλά τακούνια έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα ποδιά να φαίνονται περισσότερο ελκυστικά, αλλά αυτό μάλλον δεν περιμένατε εμάς να σας το πούμε! Θα το έχετε διαπιστώσει και μόνες σας από τις εκδηλώσεις θαυμασμού κάθε φορά που περπατάτε στον δρόμο και φοράτε ψηλά τακούνια.

Η περιπετειώδης φύση σας

Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θα πει διασκέδαση και αρέσκονται σε…λίγη περιπέτεια.

Καμπύλες
Ένας άντρας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από μια γυναίκα που έχει καμπύλες και ξέρει πώς να τις αναδεικνύει. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη μελέτη οι καμπύλες στους γοφούς και στο στήθος πολύ συχνά, δε θεωρούνται μόνο σύμβολα αλλά και δείκτες της γυναικείας γονιμότητας.

Αίσθηση του χιούμορ
Δεν χρειάζεται να είστε ένας μικρός κλόουν για να αποδείξετε ότι έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αυτό που θέλουν οι άντρες είναι να γελάτε μόνο με τα δικά τους αστεία. Σε κάθε περίπτωση απλά απολαύστε τα μικρά πράγματα και δείξτε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή.

Μυστήριο
Οι μυστηριώδεις γυναίκες είναι σέξι. Και οι άντρες πάντα γοητεύονται από τις γυναίκες που δεν μπορούν να «διαβαστούν» σαν να είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Οπότε μην αποκαλύπτετε τα πάντα για τον εαυτό σας εντελώς ξαφνικά σε έναν άντρα για να τον εντυπωσιάσετε πιο γρήγορα, επειδή απλά δεν θα λειτουργήσει.

Τα μαλλιά
Τα μαλλιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά σας στοιχεία, όταν αναφερόμαστε στο κεφάλαιο άντρες. Παίξτε με τα μαλλιά σας ή μπερδέψτε τα χέρια σας μέσα σε αυτά ή απλά μετακινείστε τα στον ένα ώμο και αποκαλύψτε το γυμνό λαιμό σας από την άλλη πλευρά κάνοντας οπτική επαφή με τον καλό σας.

πηγη: govastileto.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου