Ενας παππούς χίπστερ - Ο ηλικιωμένος με το καλύτερο στιλ στον κόσμο ...

Η μόδα είναι κάτι που αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου, ωστόσο, κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα...
Για παράδειγμα, ο Günther Krabbenhöft, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο Βερολίνο κοντά στον σταθμό Kotbusser Tor. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι 104 χρονών, και κάποιοι άλλοι γύρω στα 68 με 70. Την τελευταία εκδοχή ενστερνίζεται και ο ίδιος, γράφοντας στο στο προφίλ του στο Facebook πως το... Ιντερνετ τού διπλασίασε την ηλικία.
Ο Günther Krabbenhöft, είναι γνωστός για το ιδιαίτερο στιλ του. Χίπστερ εδώ και χρόνια, πριν καν βγει ο όρος. παραδίδει άνετα μαθήματα μόδας στους νεότερους.
«Θεωρώ ότι το ντύσιμο μου είναι πολύ φυσιολογικό», λέει και συνεχίζει: «Πάντα ντύνομαι έτσι, όταν πηγαίνω στην δουλειά, όταν πάω βόλτα. Θέλω να βλέπω τον εαυτό μου και να είμαι μια χαρά. Επίσης είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού μου εαυτού».

Πηγή φωτογραφιών: ilcolorblu.com, Zoë Noble, Koonepics, Günther Anton Krabbenhöft, schickaa.com,


Πηγή: Ενας παππούς χίπστερ - Ο ηλικιωμένος με το καλύτερο στιλ στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου