Ενημερωσεις της Ε.Π.Σ.Π

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα  σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι με βάση το υπ΄ αριθμόν 20505/2015  έγγραφο της ΕΠΟ, δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή   φιλικών χωρίς την  έγκριση της Ε.Π.Σ.Π. , όπως φυσικά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης( τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πριν)
Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να  συντάσσουν Φύλλο Αγώνα το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.
Στα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και αυτά Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε περίπτωση παράβασης των ως άνω  θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 500 ευρώ.
 Τυχόν επιβολή ποινών ( π.χ. ποδοσφαιριστών) στους Φιλικούς αγώνες θα προσμετρώνται  κανονικά στις επίσημες διοργανώσεις.
 Στους διαιτητές που παραβαίνουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβάλλεται τρίμηνη απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκουν.

*Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψιν της, τις δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας έχει μειώσει  τα εξοδολόγια διαιτησιών Φιλικών αγώνων ως εξής:

 Γ΄ Εθνική Κατηγορία                     : 80 ευρώ
 Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία           : 50 ευρώ
 Β΄- Γ΄  Ερασιτεχνική Κατηγορία    : 40 ευρώ

*Τα σωματεία που επιθυμούν γιατρό στους φιλικούς αγώνες τους, θα πρέπει να το γνωστοποιούν με έγγραφο τους στην Ε.Π.Σ.Πειραιά. Το εξοδολόγιο του γιατρού είναι 20 ευρώ. 

√Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει


Οι αγωνιστικές και γραπτές εξετάσεις των ΜΗ αξιολογημένων Διαιτητών θα γίνουν 5-6 και 7 Σεπτεμβρίου. Οι Διαιτητές θα δοκιμαστούν στο YO-YO test με ελάχιστο όριο 15.4 και θα πρέπει να προσκομίσουν Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο ή καρδιολόγο και από οφθαλμίατρο. Η μη συμμετοχή στις αγωνιστικές και γραπτές εξετάσεις σημαίνει τον αποκλεισμό από τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Πειραιά. Το μέρος διεξαγωγής των εξετάσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.   
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου