Ανάδρομος Ερμής: Παλιοί έρωτες αναβιώνουν!

Έντονα και μοιραία αυτά που θα συμβούν στον ουράνιο θόλο μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Οι όψεις Ερμή – Κρόνου να δώσουν το στίγμα τους σε αυτήν την εποχή και ειδικά στα ζώδια της γης. 

Μια προσοχή θα χρειαστούν παραπάνω οι Σκορπιοί που θα ανακουφιστούν επιτέλους από την βαριά παρουσία του Κρόνου.

Εύνοια καρμική και μακροπρόθεσμα θα υπάρξει στους παρακάτω ζωδιακούς συνδυασμούς από το αστρολογικό φαινόμενο:

Κριός του 1ου δεκαημέρου

Κριός με ωροσκόπο Τοξότη

Ταύρος με Βόρειο Δεσμό σε 4ο οίκο

Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου

Λέων με ωροσκοπο Κριό

Λέων με Ανάδρομο Ερμή

Παρθένος του 2ου δεκαημέρου

Παρθένος με Νότιο Δεσμό σε 6ο οίκο

Ζυγός του 3ου Δεκαημέρου

Σκορπιός με ωροσκοπο Αιγόκερω

Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό

Τοξότης με Νότιο Δεσμό σε ζωδιο του νερού

Αιγόκερως με γενέθλια Πανσέληνο σε 1ο οίκο

Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου

Ιχθείς με ωροσκόπο Παρθένο

Πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι στις: 05/01, 25/01, 09/02, 15/02, 12/03, 04/04, 25/04, 11/06, 03/07, 18/07, 02/08, 30/08, 08/09, 19/09, 01/10, 24/10, 24/11, 01/12, 29/12.

Αναλυτικά τα ζώδια… μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον ωροσκόπο σας:

Κριός :

Δεν υπάρχει μέρος να σταθείτε και να ησυχάσετε από τις νέες ερωτικές γνωριμίες που σας κυνηγούν από το Καλοκαίρι. Αυτό σαν φαινόμενο θα ενταθεί μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, και δεν αποκλείεται να βρεθεί στους δαιδαλώδεις δρόμους σας και ένας καρμικός έρωτας που θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για όλους και όλα. Αυτοί που έχουν ήδη μια σχέση που δεν τους γεμίζει… το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μιλήσουν πολύ πιο ειλικρινά και θα βελτιώσουν ότι προβληματικό υπάρχει… επικοινωνίες – συναντήσεις – συνεννόηση.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 30 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζώδια: Ταύρος και Αιγόκερως

Προσοχή στους γεννημένους στις: 23/03, 30/03, 05/04

Ταύρος :

Είστε από τα ζωδια που θα επηρεαστούν το λιγότερο από την δύσκολη και ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε εποχή γήινου ζωδιου. Όλο το πλανητικό σκηνικό κινείται γύρω από την Παρθένο που δίνει εύνοια ιδιαίτερα στους Ταύρους των πρώτων μοιρών. Για του εν σχέση πολλά αυτά που θα σταθεροποιηθούν και θα εξελιχθούν προς το καλύτερο. Αναμένονται προτάσεις γάμου- ξαφνικές εγκυμοσύνες και νέες γνωριμίες που θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα.

Ερωτικές ημέρες: 21 Σεπτεμβρίου και 05 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Καρκίνος και Ιχθείς

Προσοχή στους γεννημένους στις: 30/04, 06/05, 12/05

Δίδυμοι:

Προστατέψτε τον καλό σας εαυτό από άτομα που δεν έχουν την κατανόηση του ποιοι είστε. Οι όψεις του ανάδρομου Κυβερνήτη στα τρίτα ζώδια θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και τα όρια σας. Για τους δεσμευμένους αυτό πιθανόν να ανοίξει κουβέντες χωρισμού. Οι μετριοπάθειες θα τελειώσουν και οι περισσότεροι θα μείνουν είτε μόνοι είτε θα προχωρήσουν σε αποφάσεις για δεσμευτικές καταστάσεις…γάμος – οικογένεια.

Ερωτικές ημέρες: 23 Σεπτεμβρίου και 06 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Λέων και Αιγόκερως

Προσοχή στους γεννημένους στις:

Καρκίνος:

Έχετε πέσει με τα μούτρα και πολλή φόρα σε νέο κόσμο που σας έχει πλησιάσει. Δεν θέλουν όλοι κάτι από εσάς…και εσείς καλείστε μέσα στον μήνα να ξεκαθαρίστε το παρελθόν από το παρόν σας. Ο Κρόνος που απομακρύνεται από τον συγγενικό και υδάτινο Σκορπιό θα σας φέρει κοντά σε αυτά που θέλετε και επιθυμείτε. Έχετε αρκετούς συμμαχικούς πλανητικούς συνδυασμούς που σας ευνοούν .. εκμεταλλευτείτε τους.

Ερωτικές ημέρες: 25 Σεπτέμβριος και 01 Οκτώβριος

Εύνοια με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Προσοχή στους γεννημένους στις: 1/06

Λέων :

Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο που δεν έχει διέξοδο. Οι περισσότεροι Λέοντες είναι μέσα σε συναισθηματικές σχέσεις που δεν τους αξίζουν ή δεν τους χαροποιούν πια. Μην παίζετε την τύχη σας κορώνα – γράμματα και προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε με άμεσο και ευθύ τρόπο. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, η κίνηση του Κρόνου στον Τοξότη θα σας φέρει κάποια είδηση από το παρελθόν.

Ερωτικές ημέρες: 26 Σεπτεμβρίου και 02 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Τοξότης

Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/07, 08/08, 19/08

Παρθένος:

Η μοναδική ελπίδα που σας έχει μείνει είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, παρά να παρακαλάτε για το ενδιαφέρον κάποιου αλλού. Η παθητική στάση ετών – μηνών και με τόσα καλά πλανητικά περάσματα από τον οίκο σας, θα σας δώσει την δυναμική να δείτε πιο καθαρά αυτά που πραγματικά σας συμβαίνουν και να δείτε τι θα κρατήσετε και τι πρέπει να απορρίψετε μόνιμα.

Ερωτικές ημέρες: 20 Σεπτεμβρίου και 05 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Κριός και Σκορπιός

Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/08, 30/01, 05/09

Ζυγός:

Έχετε γίνει πολύ συναισθηματικοί και αυτό σας κάνει αδύναμους. Ο ανάδρομος Ερμής που θα επηρεάσει όλα τα ζώδια του αέρα, θα σας οδηγήσει σε μια σειρά από ώριμες σκέψεις που σύντομα θα γίνουν αποφάσεις για να σας απομακρύνουν από φθαρμένες καταστάσεις και σχέσεις. Μην το καθυστερείτε άλλο, δύσκολα κάτι θα καλυτερέψει.

Ερωτικές ημέρες: 23 Σεπτεμβρίου και 08 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Ταύρος και Τοξότης

Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/09, 04/10, 12/10

Σκορπιός:

Σας είναι όλα αδιάφορα και μακρινά. Οι τελευταίες εβδομάδες με τον Κρόνο να σας δείχνει έναν πολύ δύσκολο δρόμο… σας έχουν απομακρύνει από την ρομαντική σας πλευρά. Αυτοί που βιώνουν μια δύσκολη ερωτική σχέση θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τις προσθέσεις τους και ίσως και να αποχωρήσουν. Οι επιστροφές και οι επανασυνδέσεις με το παρελθόν θα γίνουν πολύ της μόδας. Προσοχή!

Ερωτικές ημέρες: 19 και 29 Σεπτεμβρίου

Εύνοια με ζώδια: Καρκίνος και Σκορπιός

Προσοχή στους γεννημένους στις: 25/10, 06/11, 20/11

Τοξότης:

Οι μέρες μέχρι τις 29 του Σεπτεμβρίου θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να δείτε πιο καθαρά και ουσιαστικά αν τελικά η ερωτική σας ζωή αντικατοπτρίζει αυτό που είχατε επιθυμήσει στο τότε. Η κίνηση του Κρόνου σε γειτονικό ζώδιο θα σας δώσει ένα εγωισμό και μια δυναμική που θα πρέπει να αξιοποιήσετε για να βγείτε από τον λαβύρινθο και την απομόνωση.

Ερωτικές ημέρες: 22 Σεπτεμβρίου και 07 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Λέων και Τοξότης

Προσοχή στους γεννημένους στις: 26/11, 04/12, 14/12

Αιγόκερως:

Υπάρχουν πολλά ζητήματα προς τακτοποίηση. Ο μήνας που τελειώνει θα σας πιέσει για να τα λύσετε και να προχωρήσετε είτε μόνοι και ισορροπημένοι είτε με το ταίρι σας και σε καλύτερη διάθεση και με την τόλμη για αποφάσεις ζωής. Για τους Αιγόκερους που είναι σε φάση χωρισμού ή έχουν ήδη χωρίσει…θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και μέχρι τις 25 του μήνα όλα θα έχουν αποκατασταθεί.

Ερωτικές ημέρες: 24 Σεπτεμβρίου και 03 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Ζυγός και Αιγόκερως

Προσοχή στους γεννημένους στις: 27/12, 05/01, 10/01

Υδροχόος:

Ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για όλους ανεξαιρέτως τους Υδροχόους που επιθυμούν να μεταβούν σε θετικές αλλαγές στην ερωτική τους καθημερινότητα. Αέρα ανανέωσης θα φέρει ο ανάδρομος όπου και νέες γνωριμίες θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας και θα σας συμπληρώσουν ιδανικά. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες από τον φιλικό σας περίγυρο.

Ερωτικές ημέρες: 25 Σεπτεμβρίου και 06 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Παρθένος και Ιχθείς

Προσοχή στους γεννημένους στις: 29/01, 04/02, 11/02

Ιχθείς:

Αντιδραστικοί και διεκδικητικοί θα γίνετε από τις 21 του μήνα και ύστερα, σε όλα αυτά που σας ζητάνε λύσεις. Οι πλειοψηφία των Ψαριών θα δοκιμάσει την μερική απομάκρυνση από σχέσεις ακόμα και γάμους που δεν έχουν την δυναμική να μεταβληθούν προς το καλύτερο. Αυτοί που είναι μόνοι… θα έχουν καρμικές ευκαιρίες για ποιοτικές γνωριμίες που θα έχουν τις προδιαγραφές που επιθυμείτε.

Ερωτικές ημέρες: 20 Σεπτεμβρίου και 01 Οκτωβρίου

Εύνοια με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Προσοχή στους γεννημένους στις: 28/02, 05/03, 17/03

Πηγή:astro-live.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου