"Ο κύκλος με την κιμωλία" στο Θεατρο ' κατω απ' τη Γεφυρα '

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την παράσταση που θα παρουσιάσουμε στην παιδική-νεανική σκηνή μας για την θεατρική περίοδο 2015 - 2016, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την 1η του Νοέμβρη. Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στο παραμύθι από το οποίο ο μεγάλος Μπέρτολντ Μπρεχτ έγραψε το εξαίρετο έργο του "Ο κύκλος με την κιμωλία", διασκευασμένο από τον Γιάννη Καλατζόπουλο με τον τίτλο "Η Σολομώντεια λύση", με τη μουσική του Δημήτρη Λέκκα και σκηνικά της Δέσποινας Βολίδη. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Δαφνή και οι χορογραφίες της Αρετής Μώκαλη.
 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο. 
 
Στην περίπτωση που μπορούμε να συνεργαστούμε για να μπείτε ως χορηγός επικοινωνίας επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104816200 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία λάβατε το παρόν μήνυμα. 

Θα εκτιμήσουμε μια όσο το δυνατόν πιο σύντομη ανταπόκρισή σας (θετική ή αρνητική), γιατί μέσα στο επόμενο διάστημα θα τυπωθούν οι σχετικές αφίσες και προγράμματα

Με εκτίμηση και ευχές για έναν καλό χειμώνα με αισιοδοξία και δημιουργηκότητα, 

Ελένη Σουμή για
τον Νίκο Δαφνή και το
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗ ΓΕΦΥΡΑShare on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου