Α.Τσίπρας: Μας έσπρωξαν στο χαντάκι και πρέπει να βγούμε

«Δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, κάναμε έναν συμβιβασμό για να τα βγάλουμε πέρα, αλλά δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι. Είμαστε εμείς που αντέξαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Ανώγεια της Κρήτης


Οι παλιοί πολιτικοί μάς έσπρωξαν στο χαντάκι, μας γέμισαν χρέη. Και εμείς πρέπει να βγούμε από το χαντάκι, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτιμώντας το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, υπογράμμισε: «Βρεθήκαμε απέναντι σε ασύμμετρα μεγαλύτερες δυνάμεις από τις δικές μας. Καταφέραμε να ανοίξουμε ένα σημαντικό ρήγμα. Πιστέψαμε στο δίκιο μας και όταν βρεθήκαμε μπροστά σε μία μεγάλη απειλή, με το πιστόλι στον κρόταφο, κάναμε την επιλογή να σταθούμε όρθιοι. Δεν λυγίσαμε. Κάναμε ένα συμβιβασμό, άλλα δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένο. Κάναμε επιλογή προκειμένου να μην οδηγηθεί ο τόπος σε μια μαζική καταστροφή»

Σχολιάζοντας την αναφορά του Β.Μεϊμαράκη οποίος είχε σημειώσει ότι εφόσον βγει πρώτη στις εκλογές η Ν.Δ., θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, ο κ. Τσίπρας εαπάντησε καυστικά ότι το χαμόγελο θα γυρίσει στα χείλη των πιστωτών", καθώς, όπως είπε, σε αυτήν την περίπτωση η κυβέρνηση θα ακούει κάθε τους αίτημα.

πηγη : thepressproject.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου