Παραιτηση Γιωργου Κουνια απο το Συμβουλιο της ΕΠΣΠ - Νεο μελος του ΔΣ ο Λουκας Κανδυλης

Την παραίτηση του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπέβαλε ο κ. Γιώργος Κουνιάς, ο οποίος παράλληλα ήταν και πρόεδρος  της Επιτροπής Μικτών Ομάδων.
Μια παραίτηση που έγινε δεκτή από τα μέλη του Δ.Σ. στην συνεδρίαση της 1/9/2015, αφού δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Την θέση του κ. Κουνιά, στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνει όπως ορίζει το καταστατικό της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ , το πρώτο αναπληρωματικό μέλος που είναι ο κ. Λουκάς Κανδύλης
Μάλιστα ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Ανατολάκης με ανακοίνωση του κι εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστεί τον θερμά τον Γιώργο Κουνιά που θα εξακολουθήσει να είναι κοντά στην διοίκηση και τα Πειραϊκά σωματεία, εύχεται  δε στον  κ. Λουκά Κανδύλη, ο οποίος παίρνει την θέση του, δύναμη και υπομονή ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις του.
Στην προσεχή συνεδρίαση της  Εκτελεστικής Γραμματείας θα γίνει συζήτηση και θα αποφασισθεί ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων.

 *Το Διοικητικό Συμβούλιο παραθέτει αυτούσια την επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου
Κουνιά:

«Αγαπητοί Κύριοι , Κυρίες , Φίλοι
Λόγω ειδικού προσωπικού προβλήματος που δεν έχει καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι που όλοι μας αγαπάμε και υπηρετούμε , θα ήθελα να γίνει αποδεκτή η παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ της ενώσεως μας.
Θα ήθελα με τη παρούσα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τα πρόσωπα σας  για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για την τιμή που μου δώσατε να μου προσφέρετε την φιλία σας.
Η απόφαση μου δεν αφορά παράπονα η δυσαρέσκεια προς τα πρόσωπά σας , αλλά καθαρά σημαντικούς προσωπικούς λόγους.
Παράλληλα θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η αγάπη μου για τα Πειραϊκά Σωματεία συνεχίζει και θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά μεγάλη.
Θα καταβάλω όποια προσπάθεια χρειαστεί εκ μέρους μου να σταθώ αρωγός  σε κάθε προσπάθεια της Ένωσης μας στον ελεύθερο χρόνο μου καθώς και σε όποια  βοήθεια - εθελοντικά όπως πάντα - μου ζητηθεί από όλους τους συναδέλφους.
Φυσικά θα συνεχίσω να παρέχω τις υπηρεσίες μου στα καθήκοντα που μου έχετε αναθέσει για όσο χρόνο χρειαστεί από μέρους σας για το θέμα της αναπλήρωσής μου.
Παρακαλώ για την αποδοχή της παραιτήσεως μου εκ μέρους σας.»
Με εκτίμηση
Γιώργος Κουνιάς
-/-
-2-


*Με πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιάννη Ποντίκη, που έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ. της Ένωσης στην Επιτροπή Ορισμού διαιτητών και στην σχολή εκμάθησης διαιτητών προστίθεται ο  πρώην διεθνής βοηθός διαιτητής κ.  Γιάννης Ρετζής και μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά, κι οποίος θα επιφορτισθεί με την γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής Διαιτησίας και της Σχολής Διαιτησίας.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου