Η Ρεάλ πραγματοποίησε το όνειρο του μικρού Ζαϊντ

Ενας μικρός πρόσφυγας από την Συρία πραγματοποίησε το όνειρό του, αφού μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του έγιναν δεκτοί στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεναγήθηκαν στο «Μπερναμπέου» και το Σάββατο (19/09) θα παρακολουθήσουν το ματς με την Γρανάδα.
Ο μικρός Ζαϊντ πέρασε μια «οδύσσεια» καθώς ξεκίνησε από την πατρίδα του,  μέσω της Τουρκίας πέρασε στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, εν συνεχεία έφτασε στην Ουγγαρία, έπειτα στην Γερμανία και τελικά με τρένο κατάφερε να φτάσει στην Μαδρίτη.
Ο Ζαϊντ που θα εγκατασταθεί μόνιμα με τους δικούς του στην Ισπανία, συνάντησε είδωλό του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο., ενώ  φωτογραφήθηκε παράλληλα με τα τρόπαια της Ρεάλ.

«Είναι ένα όνειρό μας που γίνεται πραγματικότητα. Όλη η οικογένεια υποστηρίζει τη Ρεάλ. Στη Συρία ονειρευόμασταν ότι κάποια ημέρα θα βλέπαμε από κοντά ένα παιχνίδι της Ρεάλ και τώρα αυτό είναι πραγματικότητα» ανέφερε ο Οσάμα, ο οποίος, μαζί με τα δύο παιδιά του έτυχαν θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.
πηγη : soccerplus.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου