Τα παράξενα πράγματα στη γυναίκα που «ξεσηκώνουν» έναν άντρα

Ένα όμορφο πρόσωπο, μια τέλεια σιλουέτα, ένα χαμόγελο, ένα καυτό μπούστο και ένα σέξι περπάτημα δεν είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να εξιτάρουν έναν άντρα.

Υπάρχουν μερικά «κρυφά» και περίεργα χαρακτηριστικά σας, που θα τα προσέξει πάνω σας, θα τα λατρέψει και μάλλον θα τον... εξιτάρουν.

Ποια είναι αυτά;

Να φοράτε γυαλιά
Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με γυαλιά μυωπίας. Τους τρελαίνει η γυναίκα να δείχνει τον... σοφιστικέ χαρακτήρα της, έχουν φαντασιώσεις και σας παίρνουν και πιο στα σοβαρά. Σε αντίθεση με το δικό τους κόμπλεξ, όταν οι ίδιοι φορούν γυαλιά, στη γυναίκα τους αρέσει πολύ...

Να σας βλέπουν όταν βάφεστε
Αν και το βαρύ μακιγιάζ απωθεί τους περισσότερους άντρες, όλοι τους ενθουσιάζονται με την ακρίβεια με την οποία μπορεί μια γυναίκα να βάλει μολύβι ματιών, κραγιόν, μάσκαρα κ.ο.κ. Τους φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, 100% γυναικείο και πολλές φορές σέξι!

Να σας βλέπουν με την πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι
Ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που αρέσει στους άντρες να βλέπουν σε μια γυναίκα είναι να φοράει την πετσέτα στο κεφάλι μετά το μπάνιο. Ειδικά αν τα μαλλιά είναι μακριά και βρεγμένα και η πετσέτα είναι τυλιγμένη γύρω τους!

Να αθλείστε
Εντάξει δεν λέμε και κάτι καινούριο τώρα! Πάντα οι άντρες έλκονται από το θέαμα των γυναικών που κινούν το σώμα τους ρυθμικά και ασκούν τις καμπύλες τους. Το ρούχα που φορούν δε κατά τη διάρκεια της άσκησης, τους αρέσουν ακόμη περισσότερο. Κολάν, στενές φόρμες και κολλητά μπλουζάκια μπορούν να τους τρελάνουν...

Να φοράτε το δικό τους πουκάμισο
Το δεύτερο πράγμα που απολαμβάνουν περισσότερο μετά το σεξ μαζί σας. Το να φοράτε το πουκάμισό του και να πηγαίνετε στην τουαλέτα ξυπόλητη, είναι ίσως ό,τι πιο ερωτικό σκέφτεται εκείνη την ώρα για σας... Σε κάποια πράγματα ο άντρας είναι πολύ απλός και μάλλον πρέπει να το εκμεταλλευτείτε.

Να είστε άβαφες
Οι άντρες στις αντροπαρέες τους, είναι κυνικοί. Θα μιλήσουν για σας και για το πως κύλησε το προηγούμενο βράδυ και μια από τις απορίες που θα κληθούν να λύσουν στους φίλους τους, είναι και η εξής: «βλεπόταν άβαφη το πρωί;»

Ο άντρας θέλει να σας βλέπει όπως ακριβώς είστε, χωρίς μακιγιάζ και αναμαλλιασμένη... Όταν το καταλάβετε, τότε τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα για σας.

Να σας βλέπουν να φοβάστε
Μην φοβηθείτε να... φοβάστε. Στους άντρες αρέσει να νιώθουν πιο δυνατοί όταν μια γυναίκα φοβάται. Να νιώθουν ότι μπορούν να την προστατέψουν ή να τη σώσουν! Και ας μη γελιόμαστε και σε σας αρέσει να είναι προστατευτικός μαζί σας...

Οι ραγάδες σας
Αυτό κι αν είναι παράξενο! Κι όμως στους άντρες -έστω και υποσυνείδητα- αρέσουν οι ραγάδες. Πρώτον γιατί παραπέμπουν στη μητρότητα και δεύτερον γιατί είναι ένα αμιγώς γυναικείο χαρακτηριστικό.

Η προφορά σας
Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο να μιλάει. Κάποιες έχουν παραπάνω νάζι στη φωνή τους, άλλες μιλούν λίγο τραγουδιστά, άλλες μπορεί να έχουν ιδιαίτερη προφορά λόγω καταγωγής. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους ιδιαιτερότητες ελκύουν τους άντρες. Οπότε μιλήστε ελεύθερα!
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου