Η ηλικία για το καλύτερο σεξ σύμφωνα με μελέτεςΌταν τα χρόνια περνούν δεν αλλάζει μόνο το σώμα και η συμπεριφορά αλλά και η ερωτική μας ζωή, η οποία από ότι φαίνεται, προσαρμόζεται σε αυτές τις αλλαγές!

Οι μελετητές αυτή την φορά βάλθηκαν να ανακαλύψουν σε ποια ηλικία είναι καλύτερο το σεξ.

Όπως τεκμηρίωσαν οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στα 28 τους χρόνια, ενώ οι άντρες «τα δίνουν όλα» πέντε χρόνια αργότερα.

Έρευνα που έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Σικάγο και δημοσιεύτηκε στο «British Medical Journal» αποκάλυψε ότι οι άντρες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στις ερωτικές τους συνευρέσεις στις ηλικίες των 50 με 69 ετών.

Έτσι μπορεί ένας άντρας σε αυτή την ηλικία να μην είναι πάντα... ετοιμοπόλεμος όσο ένας μικρότερης ηλικίας αλλά έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του πράγμα που κάνει το σεξ πιο απολαυστικό και λιγότερο αγχωτικό.

Από την άλλη η γυναίκα φαίνεται ότι απελευθερώνεται στο σεξ μετά την ηλικία των 40. Σε αυτή την ηλικία το ασθενές φύλο απολαμβάνει το σεξ με μεγαλύτερη ευχαρίστηση από ότι το περιστασιακό στην ηλικία των 20.

Πηγή: toratora.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου