Δωρεάν εκδρομές για 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον Δήμο Πειραιά!

Δωρεάν μονοήμερες εκδρομές για τα 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σοφικό Κορινθίας, διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Tρίτης Ηλικίας.O Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, συνόδευσε τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, την Πέμπτη στο Σοφικό Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι συμπολίτες μας φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. Επίσης συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Δέσμευση προεκλογική της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την κοινωνική πολιτική, ήταν η αναβάθμιση των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης της πόλης μας. Στο κομμάτι αυτό, πιστεύω ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Στον ψυχαγωγικό τομέα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που χάρη στην αμέριστη βοήθεια και στήριξη του Προέδρου του Ολυμπιακού και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Μαρινάκη, πραγματοποιούμε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων, ένα από τα καλύτερα που γίνονται στην Ελλάδα για Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Είναι σημαντικό που μπορούμε και πραγματοποιούμε τις εκδρομές και τις επισκέψεις, όπως στο Σοφικό Κορινθίας, με συνολική συμμετοχή των μελών μας πάνω από 1.300 άτομα, γιατί ξέρουμε ότι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι για πολλούς ηλικιωμένους, η μόνη διέξοδος για χαρά και ψυχαγωγία.
Είμαστε πάντα εδώ, Δήμαρχος, Διοίκηση και εργαζόμενοι, να προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για την τρίτη ηλικία». 

 Η επόμενη εκδρομή, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.
 

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου