Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά. 

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Πειραιά και οι Πρόσκοποι  του Ν. Φαλήρου.

Στην τελετή, συμμετείχαν αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικοί δεκάδων Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, ενώ παιάνιζε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Βρισκόμαστε στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, όπου η Δημοτική Αρχή, η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα του Νέου Φαλήρου, τα σχολεία της περιοχής και οι πρόσκοποι, αποτίσαμε φόρο τιμής καταθέτοντας στεφάνια για τους ήρωες που θυσιάστηκαν το 1940, για να  ζούμε εμείς σήμερα με ελευθερία και δημοκρατία. Είναι ημέρα  μνήμης για όλη τη χώρα. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο στον Πειραιά με την παρέλαση. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες». 

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, εκπροσώπησε τον Δήμο Πειραιά στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την 28η Οκτωβρίου, όπου ο Λέκτορας του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών κ. Διονύσιος Πολέμης, εκφώνησε τον Πανηγυρικό της Ημέρας με θέμα «Ο Πόλεμος στη θάλασσα».Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου