...34χρονος ζει με τις δυο γυναίκες του στο ίδιο σπίτι και κοιμάται μαζί τους στο ίδιο κρεβάτι !..

Το… ιδανικό σενάριο για κάθε άνδρα έχει καταφέρει να υλοποιήσει ο 34χρονος Άνταμ Λάιονς.

Τι ακριβώς έχει κάνει; Μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Την 26χρονη Μπρουκ Σιντ και την 25χρονη Τζέιν Σαλάκοβα χωρίς τα κορίτσια να τσακώνονται.

Η Daily Mail διερωτάται κατά πόσο αυτή η παράξενη σχέση μπορεί  να προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον για το νεογέννητο παιδί του 34χρονου με την 26χρονη (η οποία έχει έναν ακόμα γιο, πέντε ετών).


«Είμαστε ακριβώς όπως κάθε άλλη οικογένεια. Με μια εξαίρεση: Στη δική μας οικογένεια τα παιδιά έχουν έναν μπαμπά και δυο μαμάδες που ζουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη», τονίζει ο Ανταμ, ενώ η Μπρουκ προσθέτει:
«Εχοντας δυο συντρόφους έχω λύσει και το πρόβλημα ότι δεν θα αφήσω ποτέ τα παιδιά μου με κάποιον που δεν εμπιστεύομαι. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν βλέποντας τον Ανταμ και την Τζέιν που είναι ιδιαίτερα στοργικοί και φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι αυτό είναι καταπληκτικό...».

πηγη : kontranews.gr
Share on Google Plus

About typo spor

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου