Ενημερωσεις της Ε.Π.Σ.Π.

√Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

Η Επιτροπή Υποδομών με απόφαση της ενημερώνει,  για αποφυγή  των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργούνται  στη  ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τα εξής:
1) Αιτήματα σωματείων που αφορούν το πρόγραμμα αγώνων,  θα λαμβάνονται υπόψη 
μόνο και εφόσον θα κατατίθενται εγγράφως η με email προς την επιτροπή υποδομών
μέχρι την Τρίτη και ώρα  20:00 πριν τον αγώνα. Η κατάθεση αιτήματος δεν σημαίνει και αυτόματα ικανοποίηση του. Η επιτροπή θα το εξετάσει και θα  αποφασίσει εάν γίνει δεκτό.
2) Μετά την κοινοποίηση του προγράμματος αγώνων, Τετάρτη μεσημέρι, δεν θα γίνεται δεκτή καμιά αλλαγή προγράμματος αγώνων.
3) Σε περίπτωση αδυναμίας καθόδου ομάδας σε αγώνα πρέπει η γνωστοποίηση προς την επιτροπή υποδομών να γίνεται εγγράφως η με email. Σε περίπτωση που δεν τηρείται η παραπάνω  διαδικασία η υπαίτια  ομάδα  θα επιβαρύνεται με τα έξοδα του αγώνα (διαιτητές  και γιατρός) ανεξαρτήτως εάν είναι γηπεδούχος η φιλοξενούμενη.
4) Προτιμήσεις  για  συγκεκριμένη  ώρα και ημέρα του αγώνα δυσκολεύουν το έργο της επιτροπής.
Τα σωματεία παρακαλούνται για την τήρηση των παραπάνω για την εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος.


√Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος& Κυπέλλου αναφορικά με τους δύο ανώες που αναβλήθηκαν  χθές Κυριακή 11.10.2015 ενημερώνει τα εξής:
Ο αγώνας  της Α΄ Κατηγορίας ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ - Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14.10.2015 και ώρα 15.00 στο Γήπεδο Οριζομύλων.
Ο αγώνας της Β΄ Κατηγορίας Α.Ο.ΖΕΑΣ - Α.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21.10.2015 και ώρα 15.30 στο Γήπεδο ΣΕΦ

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου