Σε αδιέξοδο ΠΑΟ και Αναστασίου…- του Γιωργου Αρκουλη

Θεωρώ αδιανόητο ένας προπονητής μεθοδικός και με ευρωπαϊκό κύρος –όπως είναι ο Γιάννης Αναστασίου- να μην είχε αντιληφθεί πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι οι αμυντικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα διέπρεπαν ίσως στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, αλλά όχι στην σουπερλίγκα, στις προκριματικές φάσεις της Ευρώπης κλπ. Εντούτοις ο αρεστός στον Γιαννάκη Αλαφούζο τεχνικός μπορώ να πω με βεβαιότητα πως την πάτησε για τα καλά. Διότι, μπορεί να έδιωξε από την ομάδα τον νεαρό Μεσσήνιο Ρισβάνη ή τον χρεοκοπημένο Κροάτη γκαφατζή Σίντεφελντ, όμως εκείνοι τους οποίους εμπιστεύτηκε (και δεν έχω κατά νου μόνο τον νεαρό Μαρινάκη…) φοβάμαι πως θα τον καταστρέψουν και θα τον αναγκάσουν να παραδεχτεί πως έκανε μέγιστο λάθος, όταν αρνήθηκε –το περασμένο καλοκαίρι- πρόταση της Γάνδης και ακολούθως μιας ακόμη ομάδας πρώτης κατηγορίας από την Ολλανδία.

Ο Παναθηναϊκός δεν πείθει ότι μπορεί να παλέψει για τα πρωτεία στο τουρνουά, μολονότι αντιμετωπίζει τους αγώνες πιο ξεκούραστος από τους βασικούς του αντιπάλους. Ο Μπεργκ, λόγω των συχνών τραυματισμών του, σαφώς δεν μπορεί να στηρίξει τις απαιτήσεις των δυσαρεστημένων οπαδών. Ο Αναστασίου γνωρίζει πως είναι αδύνατο να ζητήσει άμεση ενίσχυση, διότι το αλαφουζέϊκο ή δεν  θέλει να κάνει μεταγραφές, ή δεν διαθέτει χρήματα γι’ αυτό. Συνεπώς;


Συνεπώς αδιέξοδο! 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου