Εξι ακριβές αγορές που αξίζει να κάνετε

Καμιά φορά, οι ακριβές αγορές μας αποζημιώνουν. Ίσως, οι παρακάτω αγορές να αξίζουν τον κόπο
1. Γρήγορο ίντερνετ
«Ο χρόνος είναι χρήμα,» λένε. Εξοικονομήστε χρόνο βρίσκοντας έναν καλό παροχέα ίντερνετ. Είτε είστε χαλαροί, είτε εργάζεστε, το γρήγορο ίντερνετ είναι κάτι απαραίτητο στις μέρες μας.
2. Ταξίδια 
Τα ταξίδια διευρύνουν τους ορίζοντές σας κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν έχετε κάποιες οικονομίες, αξίζει να τις ξοδέψετε σε ένα ταξίδι. Θα γνωρίσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα γευτείτε εξωτικές κουζίνες και θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.
3. Καλός υπολογιστής
«Το καλό είναι και ακριβό». Ειδικά όταν πρόκειται για την αγορά καινούριου υπολογιστή. Κι επειδή ό,τι πληρώνουμε παίρνουμε, καλό θα ήταν να επενδύσετε αρκετά αν θέλετε να αγοράσετε υπολογιστή καλής ποιότητας. 
  
4. Κουτί πρώτων βοηθειών
Πρόκειται για μια σημαντική αγορά που αφορά την υγεία σας. Αλλά μπορεί να χρειαστεί και σε κάποιον άλλο. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είναι απαραίτητο, καθώς μπορείτε να σώσετε ζωές περιμένοντας να έρθει ιατρική βοήθεια. 

5. Υγρά μαντηλάκια
Τα υγρά μαντηλάκια δεν είναι τόσο ακριβά, αλλά αξίζουν πραγματικά. Αγοράστε ένα πακέτο και δοκιμάστε τα. Είναι πολύ χρήσιμα είτε σε ταξίδι, είτε στη δουλειά, σε πικνίκ, στο σχολείο. Μπορείτε, καμιά φορά, να τα χρησιμοποιείτε και αντί για χαρτί υγείας, αν έχετε ξεμείνει. 

6. Ένα καλό σετ μαχαίρια
Αυτή η αγορά αφορά περισσότερο όσους αγαπούν τη μαγειρική και γνωρίζουν τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ένα κακό μαχαίρι. Αγοράστε καλής ποιότητας μαχαίρια για εσάς και την οικογένειά σας.

Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου