Τη Δευτέρα στη Βουλή το ν/σ με τα προαπαιτούμενα

 Τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, το οποίο θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σκοπός του Μεγάρου Μαξίμου είναι έως την Πέμπτη να έχει ψηφιστεί ωστόσο ταυτόχρονα επεξεργάζονται σχέδια ελάφρυνσης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων
Οι υπουργοί σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να έχουν έτοιμα τα πλάνα τους για τα μέτρα, ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να είναι έτοιμο το κείμενο του πολυνομοσχεδίου.
Tα επιμέρους νομοθετήματα συλλέγονται από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.
Στο νομοσχέδιο τα άρθρα θα είναι πολλά, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία για πιο διεξοδική συζήτηση, σχολίασε  η Ολγα Γεροβασίλη.
«Το κάθε κόμμα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το ποια θεωρεί αρνητικά, ποια θεωρεί θετικά και να πάρει συγκεκριμένη θέση σε σχέση με το τι στηρίζουν και τι δεν στηρίζουν. Με δεδομένο, βεβαίως, ότι έχουν ψηφίσει τη συμφωνία του καλοκαιριού που καθορίζει και τα βήματα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, θα κριθεί και η στάση της πάνω στα συγκεκριμένα μεγάλα ζητήματα», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Θα ακολουθήσει η κατάθεση δεύτερου πακέτου μέτρων για να εκταμιευθεί το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ της πρώτης δόσης της συμφωνίας.


http://www.sofokleousin.gr
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου