Στην Κούβα η επόμενη επίδειξη μόδας του οίκου Chanel

 O Καρλ Λάγκερφελντ αναμένεται να οργανώσει μια επίδειξη μόδας του οίκου Chanel την 3η Μαΐου 2016 στην Αβάνα, μια πρώτη για τον οίκο μόδας, που γνωστοποίησε τις προθέσεις του σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο οίκος «Chanel θα παρουσιάσει την επόμενη κολεξιόν Croisiere 2016/17, την 3η Μαΐου 2016, στην Αβάνα της Κούβας, για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του διάσημου οίκου των ειδών πολυτελείας που δεν έχει ανοίξει κανένα κατάστημα στην Κούβα.

http://www.sofokleousin.gr



Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου