Ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ βλέπει φαντάσματα στο «River» του BBC

H Αμπι Μόργκαν είναι μια απρόβλεπτη σεναριογράφος με αρκετά credits στο ενεργητικό της και την τελευταία της ταινία είναι το «Suffragette». Εχοντας ήδη γράψει για την βρετανική τηλεόραση, σειρές όπως το «The Hour», επιστρέφει με το «River», μια αστυνομική σειρά που θέλει να «διαλύσει την λογική μιας αστυνομικής σειράς».

Ο Στέλαν Σκάρσγκαρντ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του αστυνομικού Τζον Ρίβερ, ο οποίος προσπαθώντας να λύσει κάθε νέα υπόθεση, βλέπει μπροστά του, τα θύματα, αλλά όχι απαραίτητα φαντάσματα.

Η Μόργκαν λέει ότι η σειρά δεν είναι μια μεταφυσική ιστορία, αλλά η προσπάθεια της να μιλήσει για την θλίψη και τις ψυχολογικές διαταραχές μεταμφιεσμένο σε ένα αστυνομικό θρίλερ.
Κι ακριβώς αυτό ήταν που έκανε τον Σουηδό πρωταγωνιστή της σειράς να πει το ναι, έχοντας όπως λέει «πει τόσες πολλές φορές όχι σε αστυνομικές σειρές. Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι τρομερά την λογική τους. Αλλά εδώ η αστυνομική ίντριγκα είναι στο παρασκήνιο, αυτό που βρίσκεται μπροστά, είναι οι ψυχολογικές δυσκολίες αυτού του ανθρώπου».


Δείτε το τρέιλερ εδώ
http://flix.gr/news/river-bbc-trailer.html
 
Share on Google Plus

About Kostas Kostas

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου