Ενημερωση της Ε.Π.Σ.Π.

√Αλλαγή στο Πρόγραμμα Αγώνων

*Ο αγώνας ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΑΣ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ  διεξάγεται τη Κυριακή  22.11.2015 στο γηπ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και ώρα 11.00 αντί 12.00 που είχε αρχικά οριστεί.


√Ποινές Ποδοσφαιριστών Κυπέλλου

Η Πειθαρχική Επιτροπή στις  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «LEGEA»  της 18.11.2015, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΙΩΑΚΕΙΜ Γ.  501516 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 19.11.2015.

√Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Στο σωματείο ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 30€ (αγώνας ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  στις 8.11.2015).

2.Στον σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ επιβάλλεται χρηματική ποινή 150€ που διπλασιάζεται σε 300€ λόγω υποτροπής  (αγώνας ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στις 7.11.2015).

3.Στον κ. ΦΙΓΚΕΝ Ν. εκπρόσωπο  του σωματείου ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για 10 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 20€ (αγώνας ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ στις 8.11.2015).

4. Στον κ. ΤΣΟΠΕΛΑ Ι. μασέρ  του σωματείου ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ  επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για 1  αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 20€ (αγώνας ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στις 7.11.2015).


*Για πρώτη φορά από κατασκευής τους τα  γήπεδα Δημ. Στάδιο Σαλαμίνας& Δημ. Γήπεδο Αμπελακίων παίρνουν  από  σήμερα άδεια  λειτουργίας Αθλητικής εγκατάστασης, μετά τον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και στον οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σαλαμίνας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της  Αστυνομίας, της Ε.Π.Σ. Πειραιά και της υγειονομικής Υπηρεσίας και φυσικά του  Π.Ε. Μηχανικού Βασίλειου Προύτζου.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά οφείλει να  συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Δήμο Σαλαμίνας- ειδικά τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σπύρο Κουτσούκο, όπως και τον αντιπρόεδρο Γεράσιμο Δραγουμάνοβιτς, οι οποίοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, ώστε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν εργασίες που δεν είχαν πραγματοποιηθεί επί σειρά ετών - ειδικά στο Δημοτικό Γήπεδο Σαλαμίνας( έργα συντήρησης στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες, Ιατρείου, γραφεία,  χώροι εκδοτηρίων,  κατασκευή τουαλετών ΑΜΕΑ,  συντήρηση  των εξεδρών, διαχωρισμός εξέδρας στο γήπεδο Αμπελακίων, κλπ.)  

Πλέον και τα δύο γήπεδα με τις εργασίες που έγιναν - και θα τις διαπιστώσουν πρώτα - πρώτα τα σωματεία της Σαλαμίνας που τα χρησιμοποιούν - είναι καθόλα νόμιμα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επιπλέον θα πρέπει να επισημάνουμε την ενημέρωση από τον Δήμο Σαλαμίνας, ότι πολύ σύντομα και στα δύο γήπεδα αναμένονται έργα ολικής ανοικοδόμησης του που θα τα μετατρέψει σε αθλητικά στολίδια

Έργα για τα οποία τα σχετικά κονδύλια ήδη έχουν εξασφαλισθεί. 


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου