Στο γήπεδο της ντροπής...- του ΓΙωργου Αρκουλη

Καταντάει κουραστικό κάθε λίγο και λιγάκι να σχολιάζει κάποιος αρνητικά την μέτρια (έως κακή) απόδοση της ομάδας του Παναθηναϊκού. Αυτή η ομάδα δεν ε΄χει προσόντα, όπως και προπονητή που μπορεί να φρεσκάρει το ρεπερτόριο των δηλώσεών του μετά αποδοκιμασίες των οπαδών. Είπε, για παράδειγμα ο Αναστασίου μετά το άχαρο 0-0 με την ΑΕΚ : «Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας». Νομίζω πως δυόμισι χρόνια το ίδιο λέει, αλλά δεν του βγαίνει. Και δεν του βγαίνει επειδή δεν έχει στην διάθεσή του πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, αλλά μέτριους ή υπερτιμημένους από τις φιλικές αθλητικές φυλλάδες και τους παράγοντες οι οποίοι δεν θέλουν να χαλάσουν χατίρι στον βασικό υπεύθυνο Γιάννη Αλαφούζο. Νομίζω πως ο τελευταίος προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση χωρίς να διαθέτει τα σωστά υλικά. Μπορεί να αγοράζει αθλητική εφημερίδα, να πιστεύει σε ζωντανή ποδοσφαιρική εκπομπή στο κανάλι του (Σκάϊ) προσθέτοντας γνωστό, αλλά εβδομηντάχρονο παρουσιαστή και μερικές καλλίγραμμες κοπελίτσες στο πλατό, όμως αυτά δεν αλλάζουν την ασήμαντη εικόνα του ως αθλητικό παράγοντα. Ο Παναθηναϊκός αν δεν βρει κάποιον επιχειρηματία να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να τον επαναφέρει σε μεγάλο σύγχρονο γήπεδο, με μαθηματική ακρίβεια θα ‘μικραίνει’.


ΥΓ: Εκανα το λάθος να επισκεφθώ το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τις κερκίδες φίσκα. Δυστυχώς χρέωσα μεγάλη ξευτίλα  στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, όταν κάποια στιγμή ήταν α ν α γ κ α ί ο να ανακουφίσω (με το συμπάθιο) την κύστη μου. Τόσο μεγάλη ταλαιπωρία έζησα για πρώτη φορά στην ζωή μου, μέχρι να φτάσω στην άθλια τουαλέτα. Φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω σε αυτό το απαράδεκτο μαυσωλείο!
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου