Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΑ ΚΡΕΤΣΟΥ

Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρο Κόκκαλη.

Ο κ. Μώραλης συναντήθηκε σήμερα με την Επίτροπο για την Περιφερειακή Πολιτική κα Κορίνα Κρέτσου, στην οποία παρουσίασε το σχέδιο Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Δήμου Πειραιά, το οποίο συντάσσεται στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου για το ΕΣΠΑ 2014-2020 και το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη του Πειραιά και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Αύριο ο κ. Μώραλης και ο κ. Κόκκαλης θα έχουν σειρά συναντήσεων για αναπτυξιακά θέματα. Εν συνεχεία η αντιπροσωπεία του Δήμου Πειραιά θα συναντηθεί με ευρωπαίους αξιωματούχους στο πλαίσιο της διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. 


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου