Δεν ανήκει στο Δήμο Πειραιά το γήπεδο στο ΣΕΦ

Με αφορμή την κακή διαιτησία, εις βάρος του Εθνικού στο πρόσφατο ματς με τον Φωστήρα έχουν γίνει μία σειρά δηλώσεων από στελέχη της πειραϊκής ομάδας, στις οποίες γίνεται αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στον ίδιο το Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.
Είναι προφανές πως σε αγωνιστικό επίπεδο ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορούν να εμπλακούν. Πόσω μάλλον σε θέματα που αφορούν τη διαιτησία. Οπότε, συμπεραίνουμε πως τα παράπονα της Διοίκησης του Εθνικού για τον Δήμο Πειραιά είναι για το γηπεδικό και για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται για την παραχώρηση του χώρου (στο ΣΕΦ) που έχει προκριθεί για να κατασκευαστεί το γήπεδο της κυανόλευκων της πόλης μας.
Από το ρεπορτάζ μας, αυτό που προκύπτει είναι πως ο Δήμος Πειραιά ήταν και είναι στο πλευρό του Εθνικού στο συγκεκριμένο θέμα. Εχει εξ’ αρχής συστρατευθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως δεν μπορεί να γίνει κάποια άλλη ενέργεια από τον Δήμαρχο ή το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ο χώρος ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ. Οπότε τη λύση μπορεί να δώσει μόνο η Πολιτεία και όχι ο Δήμος Πειραιά.
Να θυμίσουμε μάλιστα πως από τον Απρίλιο του 2015 η Περιφέρεια είχε ανακοινώσει ότι σχεδιάζονται να γίνουν δύο πολύ σημαντικά έργα στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ. Το ένα αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου για τον Εθνικό και το άλλο στην ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου ποδοσφαίρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Αμέσως μετά από την πλευρά του Εθνικού υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία εξαιτίας της ελληνικής γραφειοκρατίας, που δεν αφορά όμως τον Δήμο Πειραιά καθώς ο χώρος είναι του ΤΑΙΠΕΔ.

πηγη :kanaliena.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου