ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οικονομικά και Διοικητικά θέματα του Δήμου Πειραιά, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  καθώς και το φλέγον θέμα των παρωδίων, για το οποίο έχει εκδοθεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά συνάντησε τη Γενική Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Ειρήνη Κλαμπατσέα.

Ο κ. Μώραλης, έθεσε στην κα Κλαμπατσέα το αίτημα του Δήμου Πειραιά για παράταση ενός έτους, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση στο Μικρολίμανο.

Επίσης, ζήτησε από τη Γενική Γραμματέα, να ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να χαρακτηριστούν και επισήμως πεζόδρομοι, μια σειρά πεζόδρομων στον Πειραιά, οι οποίοι μέχρι σήμερα παραμένουν χαρακτηρισμένοι ως δρόμοι.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης, μια σειρά θεμάτων της πόλης που αφορούν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου