100 εκ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο ο Θρύλος

Περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ έχει καταβάλει στο ελληνικό Δημόσιο, την τελευταία πενταετία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκ των οποίων τα 20 εκατομμύρια από τον Ιούλιο του ’14 έως τον εφετινό Ιούνιο. Την περίοδο δηλαδή που δεν είναι λίγες οι εταιρείες που φοροδιαφεύγουν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καταβάλει μέχρι …σεντς όλα όσα της αναλογούν βάσει των συμβολαίων, των μετεγγραφών και γενικότερα του κύκλου εργασιών που πραγματοποιεί.
Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 31/12/2015, οι Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της θυγατρικής της εταιρείας ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση 1.07.2014 – 30.06.2015, οι οποίες καταρτίστηκαν για πρώτη φορά με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.
Στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιλαμβάνονται πλέον και οι οικονομικές καταστάσεις της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., στην οποία ανήκει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, που πλέον αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση 1.07.2014 – 30.06.2015 παρουσίασε ζημιά μετά από φόρους ύψους € 2,1 εκ., η οποία καλύφθηκε εξ” ολοκλήρου από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που κάλυψε ο βασικός της μέτοχος.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση 01.07.2014 – 30.06.2015 κατέβαλε προς το Ελληνικό Δημόσιο, με απόλυτη συνέπεια, για κάλυψη των φορολογικών και ασφαλιστικών της υποχρεώσεων ποσό ύψους € 20 εκ.
Το συνολικό ποσό που έχει καταβάλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς το Ελληνικό Δημόσιο την τελευταία πενταετία ανέρχεται σε ποσό άνω των € 100 εκ.».
Λ.δ.Θ.
πηγη ; kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου