Εκδήλωση με επιτυχία από το Κανάλι Ένα 90.4 fm

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4» σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «SaintPaul», διοργάνωσε βράδυ της Δευτέρας μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Πρόοδος ή Μεσαίωνας στην Ευρώπη της ελευθερίας».
Στην ομιλία – που εξελίχτηκε σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό-  έλαβαν μέρος ο
  πρώην Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Ιστορίας της Οθωμανικής Περιόδου του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος, ο δημοσιογράφος και αναλυτής Διεθνών γεγονότων Γιώργος Καπόπουλος και ο δημοσιογράφος – Κοινωνιολόγος επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου ComratΠέτρος Κασιμάτης.
Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής της ΔΗ.ΡΑ.Π κ. Νίκος Παρασκευάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν  η βουλευτής  Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ κα Εύη Καρακώστα, η βουλευτής Β’ Πειραιά Ένωσης Κεντρώων κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο τέως βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων και εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας κ. Στάθης Λεωτσάκος , η εκπρόσωπος από το Ποτάμι κα Όλγα Δούρου, ο πρώην βουλευτής Ά Πειραιά και Νήσων και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Καρύδης,  η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Πειραιά κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσίων κ. Αλέξανδος Αργουδέλης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Λεωνίδας Αθανασίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Πειραιά κ.κ. Στέλιος Γαϊτανάρος και Κυριάκος Σιγαλάκος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΣΕΦ Ανδρέας Στρατής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ. Ιωάννης Αλιφραγκής, κα Σοφία Συμεωνίδου- Τριανταφυλλάκου και κα Βασιλική Πλάκα, ο πρώην πρόεδροι της ΔΗΡΑΠ κ. Ιωάννης Παναγιωτάκης και κα Σταυρούλα Καρύδη, ο κ. Βασίλης Καραγιάννης της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, ο ιατροδικαστής κ. Ηλίας Μπογιόκας, ο εν αποστρατία ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Νίκος Αρμενάκης κ.α.
Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π κ. Στέλιος Μπρατσόλης καθώς επίσης και η πρόεδρος του «SaintPaul» κα Κατερίνα Παπαδοπούλου.
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου