«Εφυγε» ο πρώην και Επιτιμος Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Γκαμίλης

Πένθος έχει το πειραϊκό ποδόσφαιρο καθώς άφησε την τελευταία του πνοή ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιά, Γιώργος Γκαμίλης. Ιατρός στο επάγγελμα, ο Γιώργος Γκαμίλης έχει βάλει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε για δεκαετίες τόσο μέσω της Ενωσης όσο και ως πρόεδρος του ιστορικού ΑΠΟ Κερατσινίου.
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τελικώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει και η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσοι τον γνώρισαν εντός και εκτός των «αλάνων» του Πειραιά.
Από την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  σε έκτακτη συνεδρίαση της, ευθύς μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό νέο του θανάτου του πρώην προέδρου της  Ε.Π.Σ. Πειραιά  Γεώργιου Γκαμίλη, ενός ανθρώπου με εξαίρετο ήθος , με κοινωνική παρουσία, προσφορά, αλλά και πολύχρονη ανιδιοτελή παρουσία στο Πειραικό & Ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισε τα εξής:
1.       Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
2.       Να καταθέσει στεφάνι στην σορό του εκλιπόντα
3.       Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. στην  επικήδειο τελετή
4.       Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην  μνήμη του εκλιπόντα σε όλους τους αγώνες    πρωταθλήματος της 2-3 Ιανουαρίου 2016
5.        Να αναρτήσει φωτογραφία του εκλιπόντος στον χώρο γραφείων της Ε.Π.Σ. Πειραιά
6.       Να δημοσιευθεί το παρόν στον αθλητικό τύπο


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ»
πηγη: kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου