Ενημερωτικες Αποφασεις της Ε.Π.Σ.Πειραια

Αντικαταστάσεις διαιτητών

Στον Σαββατιάτικο αγώνα Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ, η Ε/Δ αντί του αρχικά ορισθέντα διαιτητή ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΣΠ.(κώλυμα εργασίας), όρισε τον διαιτητή ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ  Ρ.

Στον Κυριακάτικο αγώνα  Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ- ΗΦΑΙΣΤΟΣ, η Ε/Δ  όρισε διαιτητή τον κ.  ΒΙΚΤΩΡΑΤΟ Ν, αντί του αρχικά ορισθέντα διαιτητή κ. ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ Ρ.  και στον Κυριακάτικο αγώνα  Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ- ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ η Ε/Δ  όρισε τον διαιτητή κ. ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ Ρ. αντί του αρχικά ορισθέντα διαιτητή κ. ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ Ν.(Ο διαιτητής Βικτωράτος είχε παίξει πάλι την προηγούμενη αγωνιστική τον ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟ.)


√Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι στον αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ε. Χαραυγή/Αστέρας-Προοδευτική, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα τάξης( παρουσία αστυνομίας, παρατηρητές, μέλη Δ.Σ.).
Σε ότι αφορά την είσοδο των φιλάθλων θα ισχύσει ότι αναφέρει η σχετική εγκύκλιος της Οικονομικής διαχείρισης των πρωταθλημάτων μας.
Δηλαδή ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες, τα παιδιά  αλλά και για τους κατόχους  Ταυτοτήτων Ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα διατεθούν  από το ταμείο του γηπέδου μόνο 350  εισιτήρια, αφού  αυτός είναι ο αριθμός που επιτρέπεται βάση της σχετικής άδειας του γηπέδου ΑΓΕΤ Χαραυγής.

√Το διήμερο 29-30/12 το 20ωρο σεμινάριο Ανανέωσης ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών

Το διήμερο 29-30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ το 20ωρο Σεμινάριο Ανανέωσης ταυτοτήτων Τριετίας Προπονητών, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.
Οι προπονητές που ενδιαφέρονται  να το παρακολουθήσουν θα πρέπει να  καταθέσουν την αίτηση τους στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π, μαζί με φωτοτυπία του διπλώματος τους ή της Ταυτότητας Προπονητή που διαθέτουν και παράβολο 70 ευρώ.
Αναλυτικές οδηγίες για τους  ενδιαφερόμενους-υπόδειγμα της αίτησης, μαζί με τα δικαιολογητικά μπορούν να βρουν στην  ιστοσελίδα της  Ένωσης μας  HYPERLINK "http://www.epspeir.gr/" \t "_blank" www.epspeir.gr, στην ενότητα Προκηρύξεις - Έντυπα
Παράλληλα οι προπονητές αυτοί μπορούν να καταθέσουν στην γραμματεία τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση της νέας ταυτότητας προπονητού ΕΠΟ-UEFA B΄ ή  A΄ , ισχύος μέχρι τον Δεκέμβριου 2018
(τα δικαιολογητικά επίσης  υπάρχουν στην ίδια ενότητα)*Ενόψει της προσεχούς ετήσιας κορυφαίας Εορταστικής εκδήλωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κατά την οποία πρόκειται να βραβευθούν και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των πειραϊκών σωματείων που εισήχθησαν  σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα το έτος 2015, παρακαλούμε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2016τα σωματεία μας να μας γνωστοποιήσουν με έγγραφο, τους ποδοσφαιριστές τους  που εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. το έτος 2015 - ονοματεπώνυμο και Σχολή- και να προσκομίσουν  απαραίτητα μαζί και τη σχετική βεβαίωση ή πιστοποιητικό του Α.Ε.Ι. – θεωρημένα – για την εισαγωγή τους.

                                                         
√Ποινές Ποδοσφαιριστών Υποδομών

Η  Επιτροπή  Υποδομών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε  υπόψη της  τις  σχετικές διατάξεις  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., της Προκηρύξεις  Εφηβικού Πρωταθλήματος 2015-2016, καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων  Εφηβικού και Παιδικού Πρωταθλήματος  της 12-13.12.2015 επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ Α. αρ. Δ. ΕΠΟ 1413142 (ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ) 3 αγωνιστικές  αρχίζει από 14.12.2015 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΠΑΛΛΑΣ Ε.  αρ. Δ. ΕΠΟ 1370047 (ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) 4 αγωνιστικές  αρχίζει από 14.12.2015 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
STOJKU E.  ΕΙΔ.ΔΕΛΤΙΟ 071 (ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) 4 αγωνιστικές  αρχίζει από 14.12.2015 (ΕΦΗΒΙΚΟ) 
ΒΡΕΤΤΟΣ Π.  αρ. Δ. ΕΠΟ 1387424 (ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ) 4 αγωνιστικές  αρχίζει από 14.12.2015 (ΕΦΗΒΙΚΟ) Από το Γραφείο τύπου και Δημοσίων Σχέσεων


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου