Συνταγή: Ρώσικες τηγανίτες με αυγοτάραχο και ξύσμα λεμονιού..

Υλικά
40 μπλινίς (ή λεπτές φέτες από μπαγκέτα)
100 γρ. αυγοτάραχο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 φλιτζ. τσαγιού άνηθος, ψιλοκομμένος
μείγμα φρεσκοτριμμένων πιπεριών
ξύσμα 2 λεμονιών
χυμός 1 λεμονιού 


Προετοιμασία 15΄  Ψήσιμο 5΄


Διαδικασία:
Βάζουμε τα μπλινίς σε ένα ταψί και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά στον φούρνο στους 180° C. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον άνηθο και φρεσκοτριμμένα πιπέρια. Αλείφουμε τα μπλινίς με το μείγμα γιαουρτιού - άνηθου και πάνω στο καθένα βάζουμε μια λεπτή φετούλα αυγοτάραχο. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα των λεμονιών, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.




Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου