Επτά ώρες στο χειρουργείο ο Λίβας, τρόμος στην πιάτσα από το χτύπημα

Περίπου επτά ώρες κράτησε το χειρουργείο, στο  οποίο υποβλήθηκε ο δικηγόρος αθλητικών θεμάτων, Αργύρης Λίβας, τις πρώτες ώρες της Τρίτης (22/12) στο νοσοκομείο Metropolitan από τον διευθυντή ορθοπεδικής και ιατρό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.
Η εγχείρηση έγιναν στα δύο ισχία που δέχτηκαν σφαίρες και ήταν πολύ δύσκολη, καθώς η μία σφαίρα είχε εισχωρήσει βαθιά στο ένα ισχίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ του Λίβα λειτούργησε το γεγονός ότι είναι γυμνασμένος, καθώς και το νεαρό της ηλικίας του, αλλά παρόλα αυτά η αποκατάσταση θα πάρει αρκετό χρόνο. Η τρίτη σφαίρα τον βρήκε στο χέρι, όπου το τραύμα ήταν ελαφρύτερο.
Το χτύπημα στον Αργύρη Λίβα, ο οποίος ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο έχοντας υπάρξει νομικός εκπρόσωπος αρκετών ΠΑΕ της Super League (Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς, Καλλονή, Πανθρακικός κ.α.), έξω από το γραφείο στο Παλαιό Φάληρο έχει προκαλέσει τρόμο στην ποδοσφαιρική πιάτσα, κυρίως γιατί εκτιμάτε ότι οι δράστες ήθελαν να του προκαλέσουν ανήκεστη βλάβη.
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου